Obserwuj

Rezygnacja z subskrypcji

-Zaloguj się na konto na stronie https://app.socialbicycles.com

-Wybierz zakładkę  na górnym pasku nawigacji, a następnie  na panelu z lewej strony.

-Wybierz przycisk Screen_Shot_2017-02-24_at_10.58.30.png na karcie sieci, którą chciałbyś opuścić.

-W kolejnym kroku opisz krótkimi słowami dlaczego rezygnujesz z członkowstwa, a następnie kliknij czerwony przycisk ‘Zrezygnuj’.

-Opuszczona sieć nie będzie już widoczna na liście twoich abonamentów.

-Rezygnacja jest natychmiastowa.

-Jeżeli chciałbyś ponownie dołączyć do tej sieci, znajdź ją na liście sieci. W przypadku kiedy chcesz dołączyć do innej sieci wybierz przycisk Screen_Shot_2017-02-24_at_10.58.45.png w górnej części ekranu.

Czy ten artykuł był pomocny?
Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 0 z 0
Oparte na technologii Zendesk